sâmbătă, 11 februarie 2017

Sit arheologic langa Campina, o plimbare cu iubita in jurul unui lac si un club de noapte

Azi am visat ca am mers cu autocarul pe DN1 pana am facut dreapta spre Campina si Cornu, am mers inainte si am ajuns intr-o zona de munte unde erau niste vestigii arheologice, niste statui vechi de mii de ani si niste ruine de pe vremea dacilor sau chiar mai vechi. Locul imi amintea de cetatea de la Mycenae si era situat foarte aproape de Bucegi, undeva in muntii Baiului.
Am plecat de acolo si am ajuns undeva unde era un lc intre munti, un lac situat pe fundul unei vai, inconjurat de o padure de brad si fag. Semana cu Bolboci-Scropoasa sau Paltinu.
Eram cu iubita mea.
Am dormit acolo dupa care, dimineata, inainte de rasarit am plecat. Am urcat pe o poteca care inconjura lacul. Lacul era in stanga noastra. Erau portiuni cu zapada si imi era frica sa nu alunec. Soarele rasarea si lumina lui se reflecta in lac. Spre rasarit se vedea o manastire, dincolo de care era o localitate. Am mai urcat si ne-am apropiat de sosea. atunci am privit de sus lacul si cerul pe care aparuse un curcubeu.
Tot azi am visat ca eram cu o fata pe care o chema Ela, o fata mai mica decat mine ca varsta, cu parul lung si negru si ochii negrii. Nu prea ne intelegeam noi bine. Ne-am certat intr-o seara pentru ca ea zicea ca nu o iubesc, ca nu se simte iubita. Pana la urma ne-am impacat. Ea a venit in spatele meu si m-a luat in brate. Prezenta ei era atat de placuta. Simteam ca ma iubeste. Eram amandoi in casa unei femei batrane.
Tot azi am visat ca eram intr-un oras care parea sa fie in alta tara. Eram cu un grup de tineri. Era seara. Am urcat intr-un tramvai albastru dupa care nu mai tin minte ce s-a intamplat pana am ajuns la intrarea intr-o cladire cu etaj. Acolo, ca sa intram, trebuia sa prezentam un card. Eu am incercat cu cardul meu bancar dar aparatul care citea cardurile nu l-a recunoscut. Cei de acolo m-au lasat sa intru dar mi-au luat cardul.
La parter ertau restaurante si cafenele, la etaj era un club de noapte unde accesul minorilor era strict interzis. M-am dus la etaj. Acolo era un cantaret cu barba cu trupa lui, langa care dansa o femeie goala, probabil stripteusa sau prostituata. Era foarte frumoasa, inalta si supla, cu pielea alba si parul lung si negru, cu ochii mari. Eu stateam pe un scaun langa un grup de oameni care beau cu sete diverse bauturi alcooli, glumeau si radeau. Ea s-a dus la un baiat cu parul rosu, a dansat cat a dansat in bratele lui, dupa care a venit la mine. Am luat-o in brate si i-am sarutat sanul mic dar bine proportionat. Pielea ei era atat de fina incat nu-mi mai venea sa-i dau drumul.
Mai erau si alte fete acolo. Erau doua fete inalte care au iesit afara imbracate provocator desi era iarna. Aveau cizme cu toc, fuste scurte si haine de blana in culori stridente care sa atraga atentia si erau fardate strident si umblau asa prin oras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu